woensdag 1 september 2010

Nieuwe (veld-)bedden

Toen we de sleutels kregen van ons nieuwe huis, was het oude huis wel verkocht maar onder voorbehoud van financiering. Dus een tijd lang reden we heen en weer tussen onze huizen en gezien de afstand was het wel nodig om op beide plaatsen te kunnen slapen. Aangezien we in de toekomst de nodige gasten verwachten, leek het handig om nu vast extra bedden te kopen.

In Almere hadden we één bed, van 140x200cm en geen logeerbedden. In ons nieuwe huis willen we minimaal vier slaapplaatsen maar we zouden ook graag de mogelijkheid willen om na een feestje een groep van circa 10 mensen te kunnen laten overnachten. We hebben er tenslotte genoeg ruimte voor!


Mijn vriendin – de online ‘pitbull’ – heeft via internet een leverancier van veldbedden gevonden, extra lang en extra breed voor iets meer comfort in vergelijking met standaard veldbedden. Na een succesvolle test hebben we er nog een paar besteld en inmiddels hebben we 6 veldbedden en evenzoveel katoenen slaapzakken. Wie wil blijven slapen, geen probleem!

Omdat we logerende ouders ook graag een fijn bed gunnen, hebben we vervolgens ook nog twee nieuwe bedden gekocht. Zo lang als alle spullen nog niet zijn verhuisd uit Almere hebben we op beide locaties 2 goede slaapplaatsen en na de verhuizing dus permanent 4 goede slaapplaatsen en 6 veldbedden. Is er meer volk, dan is het dus lootjes trekken wie waar slaapt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten