woensdag 22 september 2010

Keuken in bijgebouw

We hebben in ons vorige huis goede ervaringen opgedaan met IKEA. We hebben in 2008 een hele mooie L-vormige keuken gekocht en laten monteren, inclusief alle luxe apparatuur (Whirlpool), voor zo’n 6000 euro. We moeten nu twee keukens vervangen, woonhuis en bijgebouw. We gaan wel voor twee verschillende soorten keukens.

We gaan in het bijgebouw voor een IKEA keuken met de VARDE serie (met umlaut op de A). Dit zijn losse kasten, dus als we in de toekomst besluiten om het bijgebouw te verbouwen, dan kunnen we de keuken hergebruiken. Gewoon demonteren, kasten met apparatuur en al verplaatsen en terugzetten na de verbouwing. Ook oogt deze serie heel robuust, door de dikke poten. Dat past bij het grote gebouw!

Voor het woonhuis gaan we wel voor een kleuken die we geheel vast inbouwen. We hebben die nog niet uitgekozen, maar we hebben al wel besloten dat we - eigenlijk net als voor de rest van het woonhuis - gaan voor een mix tussen landelijk en modern. Dat wordt vast heel mooi!

Wat de kosten van de keuken van het woonhuis gaan worden zal nog moeten blijken, maar gezien de kosten van onze keuken in Almere zal dat wel ongeveer 4000 euro worden. Want het oppervlak is veel kleiner dus wordt het een 'i' keuken in plaats van een L keuken. De kosten van de keuken voor het bijgebouw zal inclusief apparatuur zal ongeveer 2000 euro zijn. Niet gek toch, voor een nieuwe keuken? 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten